ZZP’er

ZZP begeleiding

Wil jij graag zzp’er worden of ben je al zzp’er en heb je behoefte aan hulp en advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met je juiste zzp begeleiding kun jij van je onderneming een ware droom onderneming maken. Een onderneming waar je achter staat en tevens succesvol is. Er komt veel bij kijken als zzp’er. Gaat je onderneming goed? Dan begrijpen wij heel goed dat je aandacht meer naar klanten gaat of het werven van nieuwe klanten in plaats van de administratie. Dit wordt bij veel zzp’ers namelijk gezien als een last. Met de zzp begeleiding die we jou bieden nemen wij deze last van jou graag over. Met onze kennis en specialisme helpen wij zou als zzp’er graag verder. Graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder.

Belastingadvies voor zzp’ers

Belasting, iedere ondernemer heeft er meer te maken. Of je nu een MKB bent, startende ondernemer of een zzp’er, iedereen heeft er mee te maken. Echter zijn er allerlei verschillende vormen van belastingen en kan het lastig zijn om alles goed te begrijpen en tevens correct te handelen. Haal als ondernemer je voordeel uit het belastingadvies dat wij jou kunnen bieden.

Samen met één van onze belastingadviseurs brengen wij samen met jou de huidige situatie in kaart en overleggen we de diverse cijfers van je onderneming. Als zzp’er krijg je te maken met diverse belastingzaken op uiteenlopende gebieden waar je zelf liever niet mee bezig bent.

Daarom bieden wij voor zzp’ers belastingadvies op maat aan. Met onze kennis kunnen wij jou daarom op een juiste manier adviseren, zodat je niet voor onverwachte dingen komt te staan. Plus tevens ook boetes voorkomt bij het niet juist doen van bijvoorbeeld de belastingaangifte.

Administratie uitbesteden als zzp'er

Wil jij lekker als zzp’er aan de slag en liever je administratie uitbesteden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. In het begin zou de boekhouding doen prima te doen zijn, maar als je het drukker krijgt en er meer tijd gaat naar anderen dingen is dat natuurlijk een ander verhaal. Wanneer je zelf over voldoende boekhoudkennis beschikt kun je kiezen om de boekhouding zelf te doen. Ben je iets minder zeker van je zaak?

Dan kun je er dus ook voor kiezen om de administratie en daarmee boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. Hoef jij er niet meer naar om te kijken en weet je dat het allemaal goed voor je wordt gedaan. Zo kun jij tijd gaan steken in dingen waar jij echt goed in bent. Ook het doen van de boekhouding bieden wij aan als zzp begeleiding.

zzp begeleiding

Zzp begeleiding bij Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau

Door gedegen bedrijfsadvies en administratieve ondersteuning helpen wij jou graag verder te komen dan waar je nu staat als zzp’er. Met onze persoonlijke werkwijze geven wij jou richting, sturing, en helpen plus adviseren we jou graag bij bepaalde zaken. Voor vragen over de mogelijkheden of het inplannen van een afspraak kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je daarbij graag persoonlijk verder.