Waar kunnen we je mee helpen?

U bent

Van startende ondernemers tot bedrijfseigenaren met jarenlange ervaring en van ZZP’ers tot particulieren. Wij helpen uiteenlopende klanten met begeleiding en diverse vraagstukken. Ontdek onderstaand wat wij voor jou kunnen betekenen.  

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

begeleiding startende ondernemer

Startende ondernemer

Ben je een startende ondernemer en loop je vast met een aantal punten? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden jou begeleiding als startende ondernemer, zodat jij geen stress hebt en dingen kunt doen die je echt leuk vindt.

bedrijfsadvies

Bedrijfseigenaar

Een bedrijfseigenaar zijn en ondernemen is niet alleen een droom najagen, maar daar hoort ook hard werken bij. Plus natuurlijk bepaalde en belangrijke beslissingen nemen. Het hoort er allemaal bij en soms is dat veel. 

mkb begeleiding

MKB'er

Als MKB ondernemer houd je het roer liefst in eigen handen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de onderneming uit koers raakt of in zwaar weer belandt. Wat doe je dan? In dat geval helpen wij jou graag met de juiste begeleiding.

zzp begeleiding

ZZP'er

Wil jij graag zzp’er worden of ben je al zzp’er en heb je behoefte aan hulp en advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met je juiste zzp begeleiding kun jij van je onderneming een ware droom onderneming maken.

particulier

Particulier

Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor jou als particulier. Zo zijn wij een belastingadviseur voor particulieren en kun je als particulier ook bij ons terecht voor administratieve vraagstukken.