Advies & begeleiding

Advies & begeleiding in administratie & belasting

Het kan fijn zijn om advies en begeleiding te hebben bij bepaalde werkzaamheden. Of dit nu privé is of iets zakelijks, wanneer je ergens niet uitkomt kan het opluchten om advies en begeleiding te krijgen. Dit kan natuurlijk voor verschillende werkzaamheden zijn. Van belastingaangifte doen, tot de begeleiding voor subsidie aanvragen. Of wanneer je net begint met een eigen onderneming. Er komt dan veel op je af en vooral veel nieuwe, soms lastige dingen. Het kan dan heel fijn zijn om daar persoonlijk advies en begeleiding in te hebben.

Meer weten over wat wij van Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau voor jou kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder.

pab administratie en belastingadvies

Passend belastingadvies

Er zijn natuurlijk verschillende vormen omtrent belasting. Denk aan omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en erfbelasting. Het nadeel is dat fiscale wetten en -regels continu veranderen. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. En de maatschappelijke roep om transparantie groeit. Daarom kan het moeilijk zijn om grip te krijgen op belastingzaken. Wij adviseren jou daarom graag over de fiscale wet- en regelgeving. Dat geldt zowel voor als je ondernemer bent als particulier. Wij bieden jou graag de financieel voordeligste oplossing en we gaan daarom voor het voordeligste resultaat.  

Begeleiding als startende ondernemer

Een eigen onderneming starten is een droom dat veel mensen hebben. Als die op een dag uit komt is dat natuurlijk heel fijn. Ondernemen heeft natuurlijk zijn mooie kanten, maar er komen ook een aantal verplichtingen bij kijken. Denk aan een goede boekhouding bijhouden en natuurlijk de Belastingdienst. Taken die de meeste ondernemers niet heel erg leuk vinden om te doen. Het neemt tijd in beslag en veel ondernemers lopen vast.

Om jou al te helpen bieden wij jou als startende ondernemer begeleiding en advies. Hierdoor kun je zelf leren hoe een boekhouding goed bijhouden werkt, maar je kunt er ook voor kiezen om de boekhouding uit te besteden. Zo heb jij meer ruimte en tijd voor andere dingen en hoef je geen stress te ervaren. Dit geldt ook voor zaken rondom belasting. Het is belangrijk dat een belastingaangifte goed wordt gedaan om de kans op bijvoorbeeld een boete te verkleinen. Wij helpen je met deze dingen graag persoonlijk verder.

Persoonlijk advies en begeleiding door Pab B.V.

Behoefte aan advies of begeleiding? Of je nu een onderneming hebt of niet wij helpen jou graag met betrekking tot administratie en belasting. Dit zijn werkzaamheden die bij de meeste mensen veel stress oplevert, maar wij kijken er juist naar uit om met jouw administratie aan de slag te gaan. Of het geven van persoonlijk advies en een passende begeleiding. Met onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies wat we moeten doen en wat belangrijk is. Bij vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.