Waar kunnen we je mee helpen?

Diensten

Van het uit handen nemen van de administratie tot belastingadvies en van het opstellen van een jaarrekening tot de volledige boekhouding. Als administratie- en belastingadviesbureau helpen je met verschillende diensten.  

Wij bieden de onderstaande diensten

Administratie pab bv

Administratie

De administratie van je bedrijf of huishouden vraagt de nodige tijd en kennis. Schiet die er steeds bij in of roept die allerlei vragen bij je op? Waarom besteed je de administratie niet uit? Wij hebben de kennis en ervaring waarmee we jou helpen en de lasten uit handen nemen.

advies begeleiding pab bv

Advies & begeleiding

Hoewel je de administratie en belastingzaken graag zelf op je neemt, is een helpende hand af en toe welkom. Profiteer dan ook van onze kennis en deskundigheid waarmee we jou op weg helpen. Met advies en begeleiding op maat staan wij voor je klaar.

belastingadvies pab bv

Belastingadvies

Alle zaken met betrekking tot belastingaangiften en boekhouding vragen veel van je spaarzame tijd. Zeker als je er onvoldoende kennis over hebt en er meer vragen dan antwoorden zijn. Met deskundig belastingadvies maken wij het je een stuk gemakkelijker.

boekhouding pab bv

Boekhouding

Iedere maand staat de boekhouding van je onderneming of huishouden op de agenda. Een belangrijke taak, maar voor velen tijdrovend en ingewikkeld. Houd jij je liever bezig met leuke zaken? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering waarmee we jou in de boekhouding ontlasten.

jaarrekening pab bv

Jaarrekening

Om te weten hoe jouw bedrijf er financieel voor staat, is het essentieel een jaarrekening te maken. Hiermee hebben jij en de Belastingdienst alle informatie over de doelstellingen die je in het afgelopen jaar hebt behaald. Wij zijn er met onze deskundigheid om de jaarrekening voor je te maken en jou heldere inzichten te geven.

salarisadministratie pab bv

Salarisadministratie

Je medewerkers wil je iedere maand het salaris geven dat zij verdienen. Om uitbetalingen in goede banen te leiden en te kunnen verantwoorden tegenover de Belastingdienst is het belangrijk de salarisadministratie in orde te hebben. Wil je de salarisadministratie van jouw bedrijf uitbesteden? Informeer dan naar onze mogelijkheden.