Bedrijfseigenaar

Bedrijfsadvies

Een bedrijfseigenaar zijn en ondernemen is niet alleen een droom najagen, maar daar hoort ook hard werken bij. Plus natuurlijk bepaalde en belangrijke beslissingen nemen. Het hoort er allemaal bij en soms is dat veel. Goed bedrijfsadvies kan dan natuurlijk goed van pas komen. Ook voor passend bedrijfsadvies kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag om je zaak goed op orde te hebben en om resultaatgericht te werk te gaan. Met ons bedrijfsadvies verspil je voortaan geen tijd en geld meer. Graag meer informatie over wat wij kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.

Je eigen bedrijf starten? Wij helpen jou met passend advies

Een sprong in het diepe wagen en een eigen onderneming starten. Voor veel mensen is het dé manier om hun eigen weg te bepalen en dromen achterna te gaan. Een geheel nieuwe manier van werken en allemaal nieuwe dingen die erbij komen kijken. Het is een stap, maar jij bent er voor het grootste gedeelte helemaal klaar voor. Als startende ondernemer kun je ook bij ons terecht, wij ondersteunen en adviseren je namelijk graag. Met passend bedrijfsadvies van een specialist in het vak weet jij wat je voor het grootste gedeelte te wachten staat en hoe het is om ondernemer te zijn.

Bij een ondernemer worden hoort natuurlijk naast dromen najagen ook de verplichte administratie en belasting. Een onderdeel bij ondernemers waar ze niet echt altijd om staan te springen. Ook als startende ondernemer kan het zo zijn dat de boekhouding echt niks voor jou is. Je focust je liever op dingen waar jij echt goed in bent. Naast bedrijfsadvies kun je bij ons ook terecht voor het uitbesteden van de boekhouding. Zo weet je in elk geval zeker dat die op orde is.

Bedrijfsadvies voor korte en lange termijn

Een plan maken voor de toekomst: dat kan zeer lastig zijn. Vooral als er iets gebeurt dat niemand had verwacht, denk aan het Coronavirus. Een plan te maken voor de nabije toekomst is toch wat veel ondernemers nalaten. Denk aan de vraag; ‘’waar sta ik over vijf jaar?’’ Het is daarom goed om zo nu en dan eens te praten met een bedrijfsadviseur. Iemand die je bedrijf kent, zich erin heeft verdiept en daardoor kan aangeven welke kansen er liggen.

Bij ons kun je ervoor kiezen om in gesprek te gaan met een bedrijfsadviseur om op die manier samen te kijken naar jouw onderneming. Dit kan voor een korte termijn zijn, maar ook voor een langere termijn mocht je dat prettiger vinden. Wij kunnen je tijdens die periode advies geven op verschillende vlakken en het maakt daarin niet uit of je zzp’er bent een MKB onderneming hebt of startende ondernemer bent.

bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies bij Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau

Nadenken over de toekomst van je bedrijf is heel belangrijk en tevens verstandig. Op die manier krijg je meer grip op de groei van je onderneming. Om groei te bepalen is een correcte administratie natuurlijk ook van groot belang. Samen met een adviseur van Pekelder Administratie en Belastingbureau gaan we kijken naar hoe je er momenteel (financieel) voorstaat en waar kansen liggen. Wij geven daarin passend bedrijfsadvies, zodat jij ook verder kunt groeien met je onderneming.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen of wil je graag meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je heel graag persoonlijk verder.