Over ons

Over Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau

Het bedrijf Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau is in 1978 opgericht. Huidige eigenaar John heeft de onderneming begin 2020 overgenomen. Met de uitgebreide kennis die hij en de werknemers hebben bieden zij voor zowel particulieren als ondernemers een passende oplossing met betrekking tot de administratie en belastingen. Dit is zeer breed, van de boekhouding en administratie tot het aanvragen van subsidie en de juiste begeleiding en adviezen. Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau biedt haar klant graag het hele totaalpakket.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Of je nu een eigen onderneming hebt of je loopt als zijne particulier vast met de administratie en belasting, Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau is er voor jou. Het bedrijf is gevestigd in een kleinschalig kantoor en collega’s zijn daarom nauw met elkaar betrokken. Iedereen weet goed van elkaar wat er gebeurd en speelt. Een hecht team. Zo zorgen zij er gezamenlijk voor om tot het beste resultaat te gaan.

Bij Pab B.V. kun je terecht voor alles met betrekking tot administratie en belasting. Je kunt ervoor kiezen om je administratie uit te besteden, zodat jij tijd kunt steken in dingen waar jij voldoening uithaalt. Dit geldt ook voor het doen van de belastingaangifte, of voor het kiezen van een boekhouder voor jouw onderneming of de privé boekhouding. Tevens is het ook mogelijk om advies te krijgen van één van de specialisten. Die denken graag met jou mee naar een passende oplossing of aanpak.