Boekhoudkantoor Groningen

Jouw boekhoudkantoor in Groningen

Op zoek naar een boekhoudkantoor in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons boekhoudkantoor in Groningen kun je terecht als particulier, maar ook wanneer je een onderneming hebt en nadenkt over de boekhouding uitbesteden aan een boekhouder. Een boekhouding hoort nu eenmaal bij een onderneming en als particulier heb je natuurlijk een persoonlijke boekhouding. Echter is het bijhouden en doen van de boekhouding voor veel mensen en ondernemers een taak waar ze niet heel blij van worden. Echter is boekhouden een essentieel onderdeel van een onderneming. Je kunt er niet zonder. Lees hieronder verder voor de mogelijkheden voor het inschakelen van een boekhouder bij Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau.

Boekhouding uitbesteden als particulier

Bij het hebben van een onderneming is het zo dat een juiste boekhouding heel belangrijk is. Eigenlijk onmisbaar. Echter kunnen particulieren ook een boekhouder inschakelen. Als particulier de boekhouding uitbesteden kan zowel tijdwinst als een financieel voordeel zijn. Een boekhouder heeft gedetailleerd kennis van de fiscale regelgeving. Bij het doen van de belastingaangifte gaat een boekhouder van Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau daarom ook altijd voor het uiterste. Wij kunnen jou als particulier ook helpen bij het doen van de belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen en nog veel meer.

Als ondernemer boekhouding uitbesteden

Boekhouden is voor de meeste ZZP’ers en andere ondernemers niet de leukste taak van ondernemen. Vaak komt de boekhouding naast de dagelijkse werkzaamheden er ‘’even bij’’. Dat is zonde, want het is juist heel erg belangrijk om alles netjes geadministreerd te hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het uitbesteden van de boekhouding. Zo kun je ervoor kiezen om een gedeelte zelf te doen en advies te krijgen van één van onze boekhouder. Ook is het mogelijk om je gehele boekhouding uit te besteden en daardoor zelf lekker veel tijd over te houden voor andere dingen waar je wel blij van wordt.

Voordelen boekhouding uitbesteden aan boekhoudkantoor

Een heel belangrijk voordeel voor het uitbesteden van de boekhouding is natuurlijk de extra tijd die je overhoudt. Plus het ervaren van minder stress, aangezien je er niet tegenop hoeft te zien om te boekhouding te gaan doen. Een ander voordeel is dat je nooit teveel belasting betaald. Boekhouden is een vak en onze specialisten zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dankzij die actuele kennis betaal jij nooit teveel belasting.

Een ander voordeel, helemaal voor ondernemers, is dat je geen last hebt van boetes. Wanneer je namelijk de boekhouding uitbesteed zal deze door de boekhouder altijd op tijd worden ingediend. Bij het niet goed afhandelen van de belastingaangifte kan een boete het gevolg zijn. Een boekhouder zorgt ervoor dat, dat niet gebeurt. Het inschakelen van een boekhoudkantoor kan je dus meerdere voordelen bieden.

Boekhoudkantoor Groningen? Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau

Wil jij geen stress meer ervaren van de boekhouding? Dan ben je bij ons boekhoudkantoor in Groningen aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou namelijk graag wat betreft de boekhouding. Ook kun je bij ons terecht voor de begeleiding van startende ondernemers die voor het eerst te maken krijgen met boekhouden.

Voor vragen kun je gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag persoonlijk verder.

pab administratie en belastingadvies logo