MKB’er

MKB begeleiding

Als MKB ondernemer houd je het roer liefst in eigen handen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de onderneming uit koers raakt of in zwaar weer belandt. Wat doe je dan? In dat geval helpen wij jou graag met de juiste mkb begeleiding voor jouw onderneming. Het hoeft natuurlijk niet slecht te gaan met je onderneming als je toch behoefte hebt aan advies om verder te groeien. Bij beide cases kun je op ons reken en de mkb begeleiding dat bij jou en jouw onderneming past. Samen brengen we de belangrijkste punten in kaart en gaan we kijken naar oplossingen en kansen. Graag meer informatie over wat wij voor jouw MKB onderneming kunnen betekenen? Ontdek hieronder meer informatie.

MKB begeleiding in de administratie

Een MKB onderneming en behoefte aan de boekhouding uitbesteden? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. De boekhouding uitbesteden kan een grote takenlast afnemen. De administratie is tenslotte het minst populaire onderdeel van ondernemen. Echter geldt bij iedere onderneming ook bij  een MKB dat de administratie heel belangrijk is. Het vormt tenslotte de basis van de belastingaangifte. Is de administratie niet volledig? Of niet lang genoeg bewaard? Dan kan het gevolg daarvan een flinke boete of boetes zijn. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Tevens is een juiste administratie ook belangrijk om te zien hoe jouw onderneming er momenteel voor staat. Zowel de inkomsten, uitgaven en winst staan duidelijk op een rij. Tevens zie je ook in één oogopslag of het betalingsbedrag van klanten goed is. Er zitten dus meerdere belangrijke factoren aan het goed onderhouden van de administratie. Kom je hier zelf niet uit of kun je er geen tijd voor vinden? Dan kun je er dus voor kiezen om de administratie uit te besteden.

Belastingadvies MKB

We hebben er allemaal mee te maken en vooral ondernemers; belasting. Bij ons kun je ook terecht voor passend belastingadvies. Het is tenslotte altijd fijn om belastingzaken goed op orde te hebben. Naast de administratie goed bijhouden wordt belastingaangifte doen ook door veel ondernemers gezien als een last en iets verwarrends. Met het juiste belastingadvies van één van onze belastingadviseurs helpen wij jou graag verder met dingen waar je tegenaan loopt.

mkb begeleiding

Begeleiding MKB door Pekelder Administratie en Belastingadviesbureau

Behoefte aan begeleiding binnen je MKB onderneming? Dan helpen wij jou daar graag mee. Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij passend advies geven en een oplossing waarbij nodig. Je staat er tenslotte niet alleen voor.

Heb je een vraag of wil je graag meer persoonlijke informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.